سرپرست 2 گروه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شدند
.
طی احکامی جداگانه از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سرپرست دو گروه آموزشی دانشگاه منصوب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» طی احکامی جداگانه، دکتر «علیرضا چوبینه» را به عنوان سرپرست گروه آموزشی ارگونومی و دکتر «مهین نظری» را به عنوان سرپرست گروه آموزشی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشگاه منصوب کرد.
سرپرست گروه آموزشی ارگونومی دانشگاه منصوب شددر متن حکم دکتر «سید وحید حسینی» خطاب به دکتر «چوبینه» آمده است:
با عنایت به بند 5 مصوبات مورخ 7/9/1401 هیات محترم رئیسه دانشگاه و در اجرای ماده 8 آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان سرپرست گروه آموزشی ارگونومی منصوب می گردید تا ان شاء ا... با بهره گیری از توانمندی های علمی و عملی خود و هرگونه هماهنگی با اعضای محترم هیأت علمی گروه مربوطه و در چارچوب وظایف اجرائی محوله، در جهت ارتقاء و اعتلای سطح فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه مربوطه منشاء خدمات ارزشمندی باشید.
از خداوند متعال توفیق روزافزونتان را مسألت می نمایم.
دکتر سید وحید حسینی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
همچنین دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «کاظمی» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.
سرپرست گروه آموزشی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشگاه منصوب شد
با عنایت به بند 6 مصوبات مورخ 7/9/1401 هیات محترم رئیسه دانشگاه و در اجرای ماده 8 آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده سرکارعالی، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان سرپرست گروه آموزشی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت منصوب می گردید تا ان شاء ا... با بهره گیری از توانمندی های علمی و عملی خود و هرگونه هماهنگی با اعضای محترم هیأت علمی گروه مربوطه و در چارچوب وظایف اجرائی محوله، در جهت ارتقاء و اعتلای سطح فعالیت های آموزشی و پژوهشی گروه مربوطه منشاء خدمات ارزشمندی باشید.
از خداوند متعال توفیق روزافزونتان را مسألت می نمایم.
دکتر سید وحید حسینی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
همچنین دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «لیلا قهرمانی» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.
نظر دهید